Barneunderholdning

“En magisk dag” Bursdagsshow 2014
MagiCurty har lang erfaring med bursdagsselskaper og tilbyr forskjellige forestillinger som er tilpasset forskjellige aldersgrupper, de skal være like magiske og morsomme for en 4 åring som for en tenåring. «En magisk dag» skal være magisk og underholdende i alle sine fire varianter, og målet i alle gruppene er en uforglemmelig og ikke minst magisk bursdag på sin mest spesielle dag.


Småbarn (fra 3 til 6 år)
 
– Her skal MagiCurty bruke et helt annet tempo og illusjoner som er interessante og skaper konsentrasjon i denne aldersgruppen. Barna får delta ved å hjelpe til hvis de ønsker det, dette er valgfritt og ingen trenger å delta for at showet skal være morsomt, spennende å se på og lett å følge med i. Her er alle de små frie til å uttrykke seg og være som de er. Også får barna bli kjent med Yara «tulle-ara»; vi synger og tryller sammen med farger. Etter forestillinger får barna lov til å hilse på Dvergduen og hvert av dem får en «fremtryllende magisk tryllestav» fra MagiCurty.

Inkluderer mini-lydanlegg. Varighet: ca. 30 minutter.


Barneshow (fra 7 til 10 år)
 
– Energi, latter, morsomme situasjoner som tryllekunstner skaper (og som barna elsker å se på). Her er det moro hele veien, og barna skal le og delta i showet hele tiden.
Bursdagsbarna får hjelpe til masse i showet, og til og med trylle fram en levende due sammen med MagiCurty, for så å forvandle duen til flere eksklusive tryllegaver samt en spesiell og unik ekstra gave fra Egelo Magic.

Inkluderer mini-lydanlegg. Varighet: ca. 30 minutter.


Ungdomshow og Tenåringshow
 
– MagiCurty tilbyr 2 «pocket»-forestillinger i tillegg til de to siste, som passer perfekt til bursdager og andre private anledninger. For detaljert informasjon om innholdet til hver av disse forestillingene, tar gjerne kontakt ved å klikke her.