Voksenunderholdning

“Samba Magic” til voksne
En voksen og sjarmerende versjon av showet. Showet har trylling med god musikk, der utrolige og uforklarlige illusjoner blir presentert. Tilskuerne deltar gjerne i å få «magien» til å skje. Her er det magiske overraskelser og sjarm som er hovedingrediensene og MagiCurty deler fine historier med publikum. Strukturen er liten da dette showet er beregnet for stuer og private selskapslokaler osv.


Passer perfekt ved for eksempel spisebordet eller mens gjestene sitter i sofaen. Her kan du forvente en intim opplevelse med artisten gjennom utrolige trylleeffekter på et par arm-lengders avstand.

Showet passer perfekt til private arrangementer hvor det bare er voksne i publikum, for eksempel: Firmamiddager, møter, bryllup, «års lag»-selskaper, osv.

Inkluderer mini-lydanlegg. Varighet: ca. 30 minutter.

 

MagiCurty på scene:
MagiCurty tilbyr forskjellige show/forestillinger og akter som er skrevet til det voksne publikumet.
I tillegg kan han skape illusjoner og forestillinger der han inkluderer din ide, produktet ditt, osv. i disse.
Trenger du å trylle frem en gris, få en PC til å sveve, inkludere viktig informasjon fra selskapet i et budskap som folk skal huske i mange år fremover, ta gjerne kontakt for å høre hva MagiCurty kan gjøre for deg.

MagiCurty på nær:
Kortstokker, mynter, ringer, sedler, klokker, gafler og andre små objekter. MagiCurty vil forvandle alle disse til magiske og fantastiske underholdnings-verktøy, og enten du vil ha en «nærmagi»-forestilling eller at MagiCurty skal mingle med gjestene dine, er det null problem å finne den perfekte løsningen for ditt behov. Ta gjerne kontakt og motta et tilbud i dag!