Kunder

MagiCurty har opptrådt for mange bedrifter og private kunder i Brasil, Portugal, Frankrike og Norge. Noen av de kundene som har opplevd hans unike underholdning inkluderer:

 

Hei! Tusen takk igjen for et fantastisk show, det kommer til å bli husket lenge 🙂
Ønsker deg lykke til videre og en strålende dag

– Heidi Kastborg Andresen – Sekretariatet for regionale verneombud

Hei Curty. Tusen, tusen takk for et glimrende og morsomt show du holdt for oss på lørdag. Vi ble helt satt ut! Det var en helt spesiell opplevelse å sitte 1meter fra en tryllekunstner, vi trodde ikke det var mulig at du kunne lure oss så til de grader. Du skapte en magisk stemning med musikk og fortelling i tillegg til din profesjonalitet, som fikk oss både til å le og gråte. Monica proklamerte at dette var den beste gaven hun noensinne hadde fått.
Jeg har gitt bort alle visittkortene jeg fikk av deg, samt formidlet hjemmesiden din til flere.
Igjen, tusen hjertelig takk for at du lagde denne kvelden helt spesiell. Vi kommer aldri til å glemme det.

– Stor klem fra Vibeke og Monica

Hei! Nå er det en stund siden du var i Fredrikstad! Jeg vil bare fortelle deg at vi er veldig fornøyd. Vi får stadig høre hvor spennende og flott dette var for alle, både unge og eldre. Det er noe de sent glemmer! Lykke til videre!

– Gisle Eidissen

Hei, dette var en suksess. Du tok publikum med storm
Lykke til videre, det var en fornøyelse å ha dere på besøk.

– Arendal kulturhus

God kveld, takk for en fantastisk trylle-oppvisning. Publikum var helt i ekstase og masse gode tilbakemeldinger for at du tok deg tid til å ta bilder og la barna få hilse på kaninen samtidig som du tok en prat med dem. Vi er strålende fornøyd med din opptreden.

Mvh Tommy for Skotselv skolekorps

Vi booket MagiCurty til min fars 60 årslag, og forventet oss vel en helt «vanlig» tryllekunstner.. Den opplevelsen vi fikk var ett møte med en showmann, en artist, som med hjertevarme og ekte innlevelse smilende lot oss få se de mest fantastiske tryllekunster! Han har en fantastisk personlighet som utstråler glede over det han gjør, og dette smitter over på alle i hans nærhet! Anbefales på det varmeste!

– Anita Ingebretsen

Vi booket MagiCurty til vårt julebord og var strålende fornøyd! Vi hadde selskapet i vårt private hjem, og han lagde et intimt og personlig show for oss – og han forbløffet oss gang på gang med sine kunstner! Ingen hadde forventet en tryllekunstner, et utrolig spennende og morsomt innslag på festen. Anbefales på det sterkeste!

– Vibeke Mørk – YOUnited reklamebyrå

Hei Curty. Tusen takk for et flott show på torsdag. Det ble akkurat som vi hadde håpet, og alle var strålende fornøyde!

– Peter T. Malling Jr. – Malling & Co

Hei Curty! Takk for imponerende trylleshow på lørdag!

– Hilsen Frode – Aprimo Rådgivning

Hei. Jeg  har hatt gleden av trylleshowet til MagiCurty ved 2 anledninger. Jeg   var så fornøyd med showet han hadde hos oss i Oslo at jeg spurte   om han kunne tenke seg å lage et skow i forbindelse med mitt bryllup i sørlandet.   MagiCurty kom og gjorde kvelden til et minnesrik kveld for oss og de andre gjestene. Jeg kan på det sterkeste annbefale ham til store og små begivenheter.

– Lene og Tore Aasheim Worum

MagiCurty har opptrådt både i fødselsdager og 17 Mai frokoster hos meg 4 ganger med stor suksess. Foran 80 gjester + er han scenevant og underholdende. Han er   presis, og holder program som lovet. Et magisk show til gelde for store og små, kan anbefales!

– David Vogt – Vogt Finans AS

Hi, I have had the pleasure to see Curty in action and can attest that he  has an entertaining and charismatic character that hardly goes   unnoticed. His good humor is contagiously transmitted to the entire   group and his magic tricks keep people on their toes. I have had him   entertaining my daughters’ birthdays and he has also performed in front   of adult audiences in my previous restaurant. I can even recall one   occasion when in the middle of a show he grabbed the guitar and sang   Brazilian music. Later, he was communicating with the   audience in fluent Spanish, Portuguese, Italian, English and Norwegian…   in short, he is a multi-talented entertainer that should be considered   whenever a god time is needed.

– Gustavo Montenegro – Riverside

MagiCurty er en svært dyktig illusjonist, jeg husker fremdeles godt første gang jeg opplevde ham på en restaurant i Oslo. Han utførte tricks jeg overhode ikke skjønner er mulig uten overnaturlige evner. Han er karismatisk, entusiatisk og skaper fokus hos alle som er tilstede. Jeg engasjerte ham senere til å underholde på en konferanse i regi av Kirkens Bymisjon. Han skapte en flott stemning og engasjerte deltakerne både på scene og i salen.

– Ina Herrestad – Aksept

MagiCurty performed in our Christmas party at KBN Norge, we were all very satisfied with the show and we will definitely hire his services in the future. His magic and interaction with the public were excellent and helped to cheer up the party to a great extent. Thank you!

– Fabrizio Pugliese – Kommunalbanken