Andre Tjenester

Pocket Trylleskole
Curtys trylleskole!
Lær å trylle på få minutter med def fantastiske og latterlig lette triks, spesielt utvagte for maksimum suksess. Du skal kunne trylle med kort og andre små objekter og alt av rekvisitter er inkludert + en full timers tryllekurs i video.

Inkludert i trylleskole: 5 til 10 rekvisitter (avhengig av varighet ta kontakt for mer info)
Minimum 20 deltakere (5 triks) eller 10 deltakere (10 triks).

 

Curtys Magiske Verden
Mer info snart

 

Foredrag: “Engler har fjær”
Et morsomt foredrag om et av verdens eldste kjæledyr: Latterdue.
Historien om art og dets betydnignen til vår kultur og religion.
Praktiske info om duens ulike oppførsler og hva skal til om man vil ha disse skjønninger som selskap.
Curty har med seg duer som er tamme og deltakere får lov til å ha dem på finger osv.
Passer til museum, skole og ulike arrangementer. Gjerne i rom med projektor, men Curty kan tilby dette og kompakt lerret.

 

Kustomiserte tryllerekvisitter
Vi kan produsere trylletriks med din logo eller produkt som tema. En gave som dine kunder skal beholde i mange år og vise gjerne frem videre. Vi kan produsere alt fra korttriks til plast og metall. Ta gjerne kontakt for et eksklusivt tilbud!

 

Rådgiving
Curty kan hjelpe deg med din film, reklame, tv eller teaterproduksjon, og skape uforglemmelige magiske øyeblikk. Med sine 25 års erfaring i trylling og kunder som bruker hans skapninger og oppfinnelser i hele verden, har Curty den “know how” som trengs når det kommer til å skape unike magiske effekter. Hans evne til å finne enkle løsninger og metoder er gjenkjent av noen av de største navnene i bransjen.

“God kveld, takk for en fantastisk trylle-oppvisning. Publikum var helt i ekstase og masse gode tilbakemeldinger. Vi er strålende fornøyd med din opptreden.” – Mvh Tommy for Skotselv skolekorps

BOOK NÅ