Barne og familieunderholdning

Barne og Familieunderholdning

Fult sceneshow
MagiCurty’s familieshow 2018/19.
Her vil MagiCurty underholde publikum med mange spennende tryllekunster presentert på en unik og morsom måte. Showet har trylling med musikk og levende dyr (Dvergduen Snøhvit og kaninen Casper), og mye som skjer med hjelp fra tilskuerne. Her er det moro og latter som er hovedingrediensene, men showet avslutter med et humanistisk budskap, hvor MagiCurty forteller en fin historie til publikum.

I denne forestillingen kan du forvente uforglemmelige øyeblikk som publikum vil ta med seg hjem og snakke lenge om. Curty bruker alltid tid med publikum etter showene, der barna får hilse på noen av dyrene, ta en prat, bilder sammen og får autograf fra artisten.
Showet passer perfekt til større arrangementer og scener på festivaler, messer osv. Samt mindre scener på skoler, idrettslag, ungdomsklubber osv.
Dette er MagiCurty’s mest populære familieshow!

Inkluderer scenebakgrunn, kompakt PA/lydanlegg til 150 mennesker. Varighet: ca. 30 minutter.

 

Pocket show
En mer intim versjon av familieshowet.
Showet har trylling med musikk og MagiCurty tryller sammen med Dvergduen, mens tilskuerne deltar i å få «magien» til å skje. Her er det moro og latter som er hovedingrediensene, men showet avslutter med et humanistisk budskap, hvor MagiCurty forteller en fin historie til publikum. Strukturen er liten, da dette showet er beregnet for stuer og private selskapslokaler osv.
Passer perfekt ved for eksempel spisebordet eller mens gjestene sitter i sofaen. Her kan du forvente en intim opplevelse med artisten gjennom utrolige trylleeffekter på et par arm-lengders avstand.
Showet passer perfekt til private arrangementer hvor det er både voksne og barn i publikum, for eksempel: bursdagsselskap, familiemiddag, osv.

Inkluderer mini-lydanlegg. Showet spilles uten mikrofon hvis alle kan høre. Varighet: ca. 30 minutter.

 

“En magisk jul” Sesongshow (desember/januar)
Curty’s supre juleshow 2018/19.
Et juletre som trylles frem, lys som svever rundt, morsomme og magiske øyeblikk. Showet inneholder fantastisk julemusikk og levende dyr, publikum blir også kjent med «Tryllenissen» og «Neseløse Rudolf» som barna får trylle og ha det masse gøy med. Julen er temaet, men showet er ikke bare trylling med juleelementer – det er en magisk reise, hvor julen og budskapene som denne perioden av året gir oss, er tilstede i innholdet av forestillingen og showet avsluttes med en «signatur-akt» hvor MagiCurty forteller en fin historie til publikum.
Curty bruker alltid tid med gjestene etter showene, der han lar barna få hilse på noen av dyrene, samt ta en prat, bilder sammen og får autograf fra artisten.
Showet passer de fleste steder; fra store scener og lokaler til mindre scener på ungdomsklubber, musikkorps, kirker, osv.

Inkluderer scenebakgrunn, kompakt PA/lydanlegg til 150 mennesker. Varighet: ca. 25-30 minutter.

«Dette her var helt fantastisk, jeg fikk frysninger på lårene. Er det mulig?» – Lisa Tønne

BOOK NÅ