Kaptein Natur og miljømagien

Kaptein Natur og miljømagien

Redd planeten ett magisk triks om gangen!

Trylling er et kraftig verktøy for å dele viktige budskap på en unik og uforglemmelig måte.

 

Når jorden står overfor mange miljøutfordringer og så mange arter som står overfor utryddelse, er det viktig at alle gjør sitt for å redde planeten. Ved å legge til magi, blir disse temaene plutselig mye mer interessante.

 

Trylling viser seg til å være unik når det kommer til å få frem et budskap. Folk liker ikke å bli fortalt hva de skal gjøre. Gjennom “Miljømagi” føler tilskuere seg villige til å gjøre verden til et bedre sted.

 

Kombinasjonen av MagiCurtys lang erfaring, kunnskap og ytelsesevner gjør at hans unike magiske akter garanterer at publikum blir engasjert, underholdt og utdannet.

 

Han mener det er helt essensielt at barn lærer om effektene mennesker har på planeten. “Kaptein Natur og miljømagien” skal spre ordet om miljøspørsmålene på en morsom og engasjerende måte. og hjelpe til å redde jorden gjennom magi!

 

“Mitt oppdrag er å forvandle måten barn ser sin forbindelse til naturen” – Kaptein Natur

Kaptein Natur er miljø-magikeren, opprinnelig fra regnskogen i Sør-Amerika, og kommer på besøk for å dele sine magiske kunnskaper om naturen.

 

Magiske blader som svever, avfall som blir til kompost, resirkulering av ulike materialer på en magisk vis og en frø som blir til en blomst, er noen av de fantastiske historier og “WOW” øyeblikk barn skal oppleve.

 

Forestillingen er illustrert med “magiske akter” som er spesialtilpassede for å overraske, forbløffe og engasjere alle som ser på, mens de lærer de grunnleggende fakta om disse viktige spørsmål. Den gir en oversikt over fire hovedområder: Klimaendringer, havforurensning, energibruk og resirkulering.

 

Gjennom 8 “rutiner” med ulike trylletriks og visuelle effekter, skal Kaptein Natur snakke om noen av de største problemene som planeten står overfor i dag, de viktigste årsakene til disse og, ikke minst, hva vi kan gjøre til å hjelpe.

 

Alt er designet for å inspirere barn til å ta vare på miljøet. Hovedbudskap er: “Hver eneste liten handling vi gjør, kan utgjøre en stor forskjell”. Hovedmålet er: “Å skape minneverdige budskap som har en varig og positiv innvirkning på barn”.

 

Trylling, og sin naturlig evne til å fange fantasien, kan forandre verden…”

Showet kan leveres i ulike pakker:

  • Enkelt Show: Kaptein Natur kommer alene. Kompakt-PA anlegg, musikken spilles trådløst av artisten.
  • Fult Show: I tillegg til tryllekunst, er musikk og lydeffekter i løpet av hele forestillingen, skapt av en multiinstrumentalist, og ved å bruke resirkulerte og ukonvensjonelle musikkinstrumenter.
  • Show + Verksted: Her skal organiseres verksted med barn etter forstillingen. Verkstedet er tilpasset temaene rundt naturen og barna skal lære, for eksempel, å lage sine egne triks av gjenbrukte materialer, samt presenterer disse på en måte som engasjere andre om miljøutfordringene. I tillegg får deltakerne en bok på 70 sider med de har lært samt mange andre flotte miljøtriks.

Tekniske spesifikasjoner:

  • Varighet 45 minutter. Lydutstyr inkludert.
  • Musikkinstrumenter, bakteppe og større utstyr er inkludert i fult show. Transport etter avtale.
  • Artisten(e) har behov for et lite rom for skift og forberedelser. Forestillingen er rettet mot barn fra 6-10 år gammel men kan tilpasses til eldre grupper.