Voksen og Næringsunderholdning

Voksen og Næringsunderholdning

Magi og humor for voksne i din stue!
Showet har trylling med god musikk, der utrolige og uforklarlige illusjoner blir presentert. Tilskuerne deltar gjerne i å få «magien» til å skje. Her er det magiske overraskelser og sjarm som er hovedingrediensene og Curty deler fine historier med publikum. Strukturen er liten da dette showet er beregnet for stuer og private selskapslokaler osv.

Passer perfekt ved for eksempel spisebordet eller mens gjestene sitter i sofaen. Her kan du forvente en intim opplevelse med artisten gjennom utrolige trylleeffekter på et par arm-lengders avstand.

Showet passer perfekt til private arrangementer hvor det bare er voksne i publikum, for eksempel: Firmamiddager, møter, bryllup, «års lag»-selskaper, osv.

Inkluderer mini-lydanlegg. Varighet: ca. 30 minutter.

 

Curty på scene:
Curty tilbyr forskjellige show/forestillinger og akter som er skrevet til det voksne publikumet.
I tillegg kan han skape illusjoner og forestillinger der han inkluderer din ide, produkt, osv. i disse.
Trenger du å trylle frem en bil, får kona til å sveve eller deler sjefen i to, Curty kan det og litt mer.
Inkludere viktig informasjon fra selskapet ditt i et budskap som folk skal huske i mange år fremover, ta gjerne kontakt for å høre hva Curty kan gjøre for deg.


Curty på nær:
Kortstokker, mynter, ringer, sedler, klokker, gafler og andre små objekter. MagiCurty vil forvandle alle disse til magiske og fantastiske underholdnings-verktøy, og enten du vil ha en «nærmagi»-forestilling eller at MagiCurty skal mingle med gjestene dine, er det null problem å finne den perfekte løsningen for ditt behov. Ta gjerne kontakt og motta et tilbud i dag!


Kurs til bedrifter:
Curty tilbyr et magisk foredrag og kurs for næringslivet. Ta gjene kontakt for mer informasjon.

“Han er fantastisk, han er helt fantastisk!” – Bjarte Hjelmeland

CONTACT US NOW